Elég jó nők közössége

mert tökéletlenül is lehetsz tökéletes

Érezted már azt, hogy változni szeretnél magadon, az életeden, a gondolkodásmódodon,  de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Többre, másra, jobbra vágysz annál, ami most körülvesz? Szeretnél egy tudatosabb, kiegyensúlyozottabb életet élni, de visszahúz a környezeted? 

Álltál már leforrázva egy beszélgetés közepén, hogy te erről a témáról eddig miért nem hallottál senkitől? Miért most hallassz erről először?

Mi is! Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy női tudástárat és vele együtt egy téged és egymást  támogató közösséget, ami együtt tudja segíteni a belső munkád, hogy egy tudatosabb és boldogabb életet élhess.

Csatlakozz hozzánk!


"Nem várhatsz addig a boldogságra,
míg könnyebb nem lesz az életed."

Hajlamosak vagyunk várni a sült galambot. Bizonyos dolgokat a szőnyeg alá söpörni, hogy majd akkor foglalkozunk velük, ha…. Aztán mikor újra az arcunkba tolja az élet, már lehet hogy túl késő. Vagy kisebb lenne baj…

Vannak olyan témák, amikről az anyukáink nem beszéltek velünk, akár a tabu,  az információ hiány vagy az akkori korszellem miatt. Elképzelhető, hogy azért mert ők sem tudtak róluk semmit. Nem volt kitől nekik sem megtanulni.

A világ változik. Vele pedig mi és a körülményeink is. Az információ hatalom. A tudatosság pedig csak döntés kérdése. Nem kell mindennel foglalkoznod! 

 Honnan tudnád, hogy ha valamivel kellene, ha tudatában sem vagy a dolog fontosságával?

Az Elég Jó Nők célja, hogy kialakíts egy tudatosabb, fenntarthatóbb gondokodásmódot az életed minden területére. Nyitottabbá és tájékozottabbá válj. 

A célunk az, hogy képes legyél a megfelelő időben a számodra legideálisabb döntéseket meghozni.

Ismerősek ezek a problémák?

Neked is 24 órából áll a nap.

Ha hasonlóan elfogalt vagy mint mi, akkor nincs időd felesleges dolgokra, Nem szeretnél órákon keresztül videókat nézni egy-egy használható mondatért.
Az Elég jó nők felületére került videók olyanok, mintha a barátnőiddel beszélgetnél. Játékosan, közérthetően dolgozzuk fel a számodra fontos témákat.

Van ahol mindenki szakértő, akkor is ha nem.

Bármilyen facebook csoportot, weboldalt olvasol, kéretlen tanácsok és hozzá nem értő emberek okoskodása ömlik mindenhonnan. Felkértük neked azokat a szakértőket, akikben mi is vakon megbízunk, hogy neked már ne kelljen keresgélni a tűt a szénakazalban..

Bárcsak korábban tudtam volna.

Álltál már leforrázva egy beszélgetés közepén? Érezted azt az érzést, hogy de jó lett volna, ha ezt korábban megtudod? Mennyivel más lett volna az életed, a családod élete, ha ez az videó, cikk időben kerül eléd? Én igen. Legtöbbször akkor, amikor már túl késő volt.
Vigyél tudatosságot az élet mindenféle területére és tágítsd a meglévő ismereteid.

mindenki szembe jön az autópályán?

Ha szeretnél változatni az életeden és kiemelkedni a környezetedből, sokszor érezheted magad úgy, hogy egyedül vagy. Te vagy rosszul összerakva és mész szembe a forgalommal... De mi lenne, ha építenénk magunknak egy külön autópályát, ahol együtt száguldozhatunk.

van aki feltegye a koronád?

Érezzük, hogy sikeresnek lenni magányos dolog is lehet. Mi lenne, ha lenne egy közösség melletted, nem csak a sikereknél, hanem végig az addig vezető úton? Ahol lehetsz boldog, elmesélheted sikereid, vagy pont, hogy hol akadtál el és segítségre szorulsz. Ahol önmagad lehetsz mindenféle filter nélkül.
Legyen egy biztosnságos helyed, ahol megigazítjuk a koronád!

Vágysz arra, hogy valamibe belekezdj, de sosem tökéletesek a körülmények?

Lorem ipsum dolor sit amet conetur adipiing elit. aulla sit amet magna is fodal otes alora.

A mai digitális világban minden mozdulatod, mondatod monitorozva, rögzítve van. Mit olvasol, miről beszélgetsz.

Ennek hátránya, hogy a közösségi média csak azokat témákat, tartalmakat dobja fel neked, amiről gyakran szeretsz olvasni. Mi történik emiatt? Rengeteg olyan fontos információ nem jut el hozzád, ami hasznos lenne a számodra. Akár életmentő.

Két éve ültem a Stúdiómban és mesélt az egyik ügyfelem arról, hogy miként változtatta meg az inzulinrezintencia az életét. Hogyan, milyen tünetei voltak: fáradékonyság, sorban kudarcba fulladt fogyokúrák, megváltozott testalkat, alvási nehézségek, hajhullás. Én pedig ott ültem és fejben mást sem csináltam, mint pipáltam. Mind stimmelt.  Ugyanezekkel a gondokkal küzdöttem, csak fogalmam sem volt róla, hogy ez nem normális, nem átmeneti. Ha ő nem meséli el akkor a saját történetét, hogy mit él át, lehet hónapokkal, évekkel később diagosztizálnak volna nálam is az IR-t.

Ez ilyen beszélgetések rendszeresek nálam. Volt már hasonló homlokcsapásom gyerek fogszabályzással, női intimtornával, pénzügyi tudatossággal kapcsolatban is. 

De én szerencsés vagyok. Heti szinten találkozom tehetséges, fantaszikus nőkkel, akik profik a saját területükön. De mi a helyzet veled? Vajon hány olyan téma van, amiről neked is érdemes lenne tudnod?

Lépj ki az algoritmusok fogságából és vedd a saját kezdebe a tudásod és az életed irányítását!

 
 

Szia!

Cseke-Kovács Zsófia vagyok.

39 éves vagyok,  2 kislány és a Zeka Styling alapítója, szín-és stílustanácsadó és 10 éve egy fantasztikus férfi felelsége.

4 év alatt több, mint ezer nő szekrényét és életét töltöttem meg színekkel. Háromezer fős facebook csoportjaimban pedig olyan közösségek alakultak, amik ritkaságszámba mennek a mai világban. Támogatjuk, felemeljük és bátorítjuk egymást. Ismeretlenül is ismerősen.

De mint neked is, nekem is 24 órából áll a napom. Dolgozom, rohanok egyik helyről a másikra, intézekedek, fejlesztem a vállalkozásom, igyekszem jó anyuka és dög feleség lenni. De örökké azt érzem, hogy nincs időm semmire. Legkevésbé magamra. Ülnek az éjjeliszekrényemen a megvett és soha el nem olvasott könyvek. 

Mindeközben a világ halad, nekem pedig fontos, hogy lépést tartsak vele. A vágyam az, hogy szeretném a saját tempómban, profi körülmények között egy támogató társaság tagjaként megtenni.

Így született meg az Elég jó nők közösségének ötlete

Számomra az időm, az egyik legnagyobb kincsem. Gondolom, ezzel te is így vagy. Nekem nincs arra időm, hogy órákat youtube videókat nézzek, hogy megkapjam azt az egy gondolatot, információt, ami 15  percben is összefoglalható lett volna. 

Ha érdekel valami, szívesen utánaolvasok, kutatok de ha elmerülök a téma facebook csoportjaiban, elnyel a trollhadsereg és a 15 perces hírnévre gyúró álszakértők.. Nem tudom, ki az, akinek a posztja, kommentje megbízható és értékes. Nem tudom, és nem is akarom rászánni az időt, hogy kiderítsem. Ráadásul ezt lehetetlen minden témánál megtenem.

 

Szerettem volna egy olyan biztonságos közeget létrehozni a számunkra, ahol igazán önmagunk lehetünk.

Két éve hoztam létre 

 

 

 

 

Miért Elég Jó Nők?

Mert a legtöbbünkben, talán benned is, megvan a tökéletesség illúziójának a hajszolása. Tökéletes anyukák, feleségek, gyerekek és dolgozók szeretnénk lenni. Csakhogy ez a legtöbbször nem lehetséges.

 

Éveken keresztül vártam a csodára. A pillanatra, hogy minden összeálljon és “tökéletes” legyen. Nem lett. Pihennek a fiókban ez elkezdett, sohameg nem írt könyvek. Csinálták meg és vitték sikerre mások a vállalkozásokat, amik az én fejemben is megszülettek.

Mert vártam. Vártam arra, hogy valami tökéletes legyen. Az idő. Az élet. A körülmények.

Ismerős a helyzet?

 Elegem lett. Hoztam egy döntést, és elkezdtem átalakítani a gondolodásmódom, hogy a kész jobb mint a tökéletes. Az Elég jó is jó.

Ezzel a női tudástárral és a hozzá kapcsolódó közösséggel abban szeretnék neked segíteni, hogy a tudatosságod fejlesztésével képes legyél elfogadni azt, hogy Elég vagy. 

Szeretnék egy olyan közösséget kovácsolni, ahol együtt erősítjük és támogatjuk egymást. Ahol nem gond, ha sikeres vagy, vagy éppen csak dolgozol rajta. Ahol nem gond az ha jól vagy, vagy ha éppen nem. 

Neked való Elég jó nők közössége, ha

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit natoque, augue congue lectus ligula a litora interdum id tacitió.

Csatlakozz hozzánk most!

Ha már idegig eljutottál, akkor mi lenne, ha csatlakoznál hozzánk?

Miről szól a közösségünk?

1. tanulás

Milyen tananyagok várnak rád?

Körbejárjuk a női lét összes olyan fontos területet, amire nőként, anyukaként, vállakozóként érdemes fókuszt helyezned. Megkeressük neked az adott terület olyan hiteles szakértőit, akik érthetően, szórakoztatóan vezetnek végig a tanulási folyamaton úgy, hogy közben azt érzed, mintha egy asztalnál ülve egyszerűen csak  barátnőkkel beszélgetnétek. 

Ezek a videók, anyagok sehol máshol nem találhatóak meg, kifejezetten az Elég jó nőknek készülnek.

 

Minden hónapban két témát járunk körbe és ahhoz kapcsolódóan fogsz videókat, tananyagokat kapni.

Ízelítő a következő kategóriákból:

Öltözködés

Karrier

Lélek

Táplálkozás

Család

Pénzügyi tudatosság

Önbizalom

Öko

Női egyensúly

2. közösség

Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd. Milyen lenne az átlagod? 

3. bónuszok/ workshopok

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac arcu vivamus potenti, tempus sed condimentum commodo sociosqu inceptos felis habitant natoque diam, consequat egestas duis platea justo a ligula per in sollicitudin. Diam duis parturient fermentum auctor ultricies mattis, habitant dignissim cras dis cursus viverra, libero dui sociosqu ligula curae. Donec euismod id tincidunt cras mollis nisl egestas sagittis purus vulputate orci, netus ante nisi tortor suscipit fringilla at natoque mauris bibendum, nunc vehicula enim fermentum duis neque eget torquent sollicitudin lacinia. Vivamus nulla sollicitudin laoreet interdum ut penatibus rutrum inceptos, curae per class felis suscipit magnis dui porttitor, morbi nostra arcu ridiculus dis lacinia fringilla.

4. Személyes találkozók

Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd. Milyen lenne az átlagod? 

5. Egyedi kedvezmények

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac arcu vivamus potenti, tempus sed condimentum commodo sociosqu inceptos felis habitant natoque diam, consequat egestas duis platea justo a ligula per in sollicitudin. Diam duis parturient fermentum auctor ultricies mattis, habitant dignissim cras dis cursus viverra, libero dui sociosqu ligula curae. Donec euismod id tincidunt cras mollis nisl egestas sagittis purus vulputate orci, netus ante nisi tortor suscipit fringilla at natoque mauris bibendum, nunc vehicula enim fermentum duis neque eget torquent sollicitudin lacinia. Vivamus nulla sollicitudin laoreet interdum ut penatibus rutrum inceptos, curae per class felis suscipit magnis dui porttitor, morbi nostra arcu ridiculus dis lacinia fringilla.

+1. Jótékonyság

Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd. Milyen lenne az átlagod? 

Jövőkép, küldetés

Ez az ország, a környezetünk olyan lesz, amilyenné mi tesszük. Most. Mi alapozzuk meg a lányaink, a fiaink jövőjét. A változás, amit most elindítunk, hatással lesz nemcsak a mi, de még inkább az ő életükre. 

De miért helyezd a biztalmasd egy induló vállalkozásba, ami még nem bizonyított?

Nem árulok zsákbamacskát, az Elég jó nők még csak most indul. Az én fejemen ott van a vízió, hogy mivé szeretném, ha ez a kezdeményezés kifutna, de ezt te még nem látod. Bennem is csak a hit és a nagyon erős vágy van arra, hogy szeretnék változást hozni. 

De összehoztam egy olyan csapatot, akik rendkívüli nőkből, szakemberekből állnak és ugyanez a hit hajtja őket, hogy szeretnének változásokat elérni. Szeretnék jobbá tenni a környezetünket. 

De most egy fantasztikus lehetőség van a kezedben. Ott lehetsz egy igazán nagy project első, kezdeti lépéseinél! A te közvetlen véleményed is formálhatja majd az Elég jó nők tematikáját, témáit, szakértőit, ha csatlakozol hozzánk.

Mit nyersz ezzel? Tagja lehetsz annak a csapatnak, akik a kemény magja lesznek ennek a közösségnek.

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac arcu vivamus potenti, tempus sed condimentum commodo sociosqu inceptos felis habitant natoque diam, consequat egestas duis platea justo a ligula per in sollicitudin. Diam duis parturient fermentum auctor ultricies mattis, habitant dignissim cras dis cursus viverra, libero dui sociosqu ligula curae. 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac arcu vivamus potenti, tempus sed condimentum commodo sociosqu inceptos felis habitant natoque diam, consequat egestas duis platea justo a ligula per in sollicitudin. Diam duis parturient fermentum auctor ultricies mattis, habitant dignissim cras dis cursus viverra, libero dui sociosqu ligula curae. 

Válassz előfizetést!

A csatlakozáshoz először is ki kell válaszd, hogy havi vagy éves előfizetést szeretnél.

Havi előfizetés

3990 Ft /hónap
  • ⚪ valami érték, ami az előfizetéssel jár
  • ⚪ valami érték, ami az előfizetéssel jár
  • ⚪ valami érték, ami az előfizetéssel jár
  • ⚪ valami érték, ami az előfizetéssel jár

Gyakori kérdések és válaszok

Az előfizetéshez ki kell töltened egy megrendelési űrlapot az adataiddal, majd az OTP Simple felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve minden hónapban automatikusan megterheljük a kártyádat a havi előfizetési díjjal. Az előfizetési díjról havonta számlát állítunk ki a számodra, amit a fiókodban tudsz majd elérni.

Az előfizetéskor hozzáférést kapsz a már meglévő anyagokhoz, amiket már el is kezdhetsz tanulmányozni, valamint minden hónapban kapsz 3 újabb anyagot. Továbbá csatlakozni tudsz az Elég jó nők közösségéhez, ahol új barátnőkre tehetsz szert. 

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk az info@elegjonok.hu e-mail címre, és segítünk.

Ha le szeretnéd mondani az Elég jó nők előfizetésed, akkor ehhez az info@elegjonok.hu e-mail címre kell nekünk írj egy e-mailt.

Az előfizetésed bármikor lemondható, a következő havi (vagy évi) tagdíj már nem fog levonódni a bankkártyádról.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges dolgokat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tud hozni az előfizetésedből.

A csatlakozásod után kapni fogsz egy emailt, amiben benne lesznek a bejelentkezéshez szükséges dolgok, valamint a Facebook csoportba invitáló link is.

A tagdíjat csak bankkártyával lehetséges kifizetni az OTP Simple biztonságos felületetén. A levonás teljesen automatikusan történik minden hónapban a csatlakozás időpontjától számítva, így neked ezzel semmi dolgod nem lesz, csak nyugodtan koncentrálhatsz az anyagokra!

Amennyiben nincs elegendő fedezet a kártyádon a rendszer a következő 14 napban, naponta egyszer megpróbálja levonni. Ha ez a 14. napon sem sikerül, akkor az előfizetésed automatikusan megszűnik, és ezzel a hozzáférésed is az anyagokhoz.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik a számla, amit a fiókodba belépve tudsz megnézni.

Feltehetőleg a későbbiekben növekedni fog a havidíj, viszont akik korábban előfizettek, azoknak maradni fog az az ár, amin csatlakoztak.

Természetesen, telefonról, laptopról és asztali számítógépről egyaránt elérhető a felület. Csak internet kapcsolat kell hozzá.

Csatlakozol hozzánk?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás