Elég jó nők

mert tökéletlenül is lehetsz tökéletes

Érezted már azt, hogy változni szeretnél magadon, az életeden, a gondolkodásmódodon,  de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Többre, másra, jobbra vágysz annál, ami most körülvesz? Szeretnél egy tudatosabb, kiegyensúlyozottabb életet élni, de visszahúz a környezeted? 

Mi is! Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy női tudástárat és vele együtt egy téged és egymást  támogató közösséget, ami együtt tudja segíteni a belső munkád, hogy egy tudatosabb és boldogabb életet élhess.

Csatlakozz hozzánk!

"Majd holnap..."

Hajlamosak vagyunk várni a sült galambot. Bizonyos dolgokat a szőnyeg alá söpörni, hogy majd akkor foglalkozunk velük, ha…. Aztán mikor újra az arcunkba tolja az élet, már lehet hogy túl késő. Vagy kisebb lenne baj, ha korábban lépünk…

Sok olyan téma van, amikről az anyukáink sem beszéltek velünk, akár a tabu,  az információ hiány vagy az akkori korszellem miatt. 

A világ változik. Vele pedig mi és a körülményeink, lehetőségeink is. Az információ hatalom. A tudatosság pedig csak döntés kérdése. De nem kell mindennel neked foglalkoznod, mindent megtanulnod! 

Az Elég Jó Nők célja, hogy kialakíts egy tudatosabb, fenntarthatóbb gondokodásmódot az életed minden területére. Nyitottabbá és tájékozottabbá válj. 

A célunk az, hogy képes legyél a megfelelő időben a számodra legideálisabb döntéseket meghozni.

Ismerősek ezek a problémák?

Neked is 24 órából áll egy napod?

Ha hasonlóan elfogalt vagy mint mi, akkor nincs időd felesleges dolgokra, Nem szeretnél órákon keresztül videókat nézni egy-egy használható mondatért.
Az Elég jó nők felületére került videók olyanok, mintha a barátnőiddel beszélgetnél. Játékosan, közérthetően dolgozzuk fel a számodra fontos témákat.

Mindenki jobban tudja?

Bármilyen facebook csoportot, weboldalt olvasol, kéretlen tanácsok és hozzá nem értő emberek okoskodása ömlik mindenhonnan. Felkértük neked azokat a szakértőket, akikben mi vakon megbízunk, hogy neked már ne kelljen a helyes információt keresni, mint a tűt a szénakazalban..

Bárcsak korábban tudtam volna! -homlokcsapás

Álltál már leforrázva egy beszélgetés közepén? Érezted azt az érzést, hogy de jó lett volna, ha ezt korábban megtudod? Mennyivel más lett volna az életed, a családod élete, ha ez az videó, cikk időben kerül eléd? Én igen. Legtöbbször akkor, amikor már túl késő volt. Változtass ezen!

Nincsenek óráid videókat nézni?

Nekünk sem! Ezért terveztük az összes témát maximum 20 perces videós beszélgetéseknek. Hogy ne aludj el rajta és még végig tudd nézni egy sűrű nap után is. Ahol pedig lehetséges, ott feltesszük a hanganyagot podcast formában is, hogy út közben is meghallgatasd.

Túl sok minden történik most és semmire nincs időd?

Az Elég Jó Nők Tudásbázisába minden hónapban csak annyi tartalom kerül fel, ami bárki számára könnyen feldolgozható és követhető. Ha mégis nehezebb időszakod éled, nincs gond, a videók és tartalmak nem kerülnek le, bármikor és bármeddig visszanézhetőek.

Nek kapsz soha választ a kérdéseidre?

Az Elég Jó Nők egy interaktív, alkotó közösség, ahol a témákat, a kérdéseket ti is feltehetitek, befolyásolhatjátok. A szakértők a videók publikála után nem tűnnek el, hanem válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.

A mai digitális világban minden mozdulatod, mondatod monitorozva, rögzítve van. Mit olvasol, miről beszélgetsz.

Ennek hátránya, hogy a közösségi média csak azokat témákat, tartalmakat dobja fel neked, amiről gyakran szeretsz olvasni. Mi történik emiatt? Rengeteg olyan fontos információ nem jut el hozzád, ami hasznos lenne a számodra. Akár életmentő.

Két éve ültem a Stúdiómban és mesélt az egyik ügyfelem arról, hogy miként változtatta meg az inzulinrezintencia az életét. Hogyan, milyen tünetei voltak: fáradékonyság, sorban kudarcba fulladt fogyokúrák, megváltozott testalkat, alvási nehézségek, hajhullás. Én pedig ott ültem és fejben mást sem csináltam, mint pipáltam. Mind stimmelt.  Ugyanezekkel a gondokkal küzdöttem, csak fogalmam sem volt róla, hogy ez folyamat nem normális, nem átmeneti. Ha ő nem meséli el akkor a saját történetét, hogy mit él át, lehet hónapokkal, évekkel később diagosztizálnak volna nálam is az IR-t.

Ez ilyen beszélgetések rendszeresek nálam. Volt már hasonló homlokcsapásom gyerek fogszabályzással, női intimtornával, pénzügyi tudatossággal kapcsolatban is. 

De én szerencsés vagyok. Heti szinten találkozom tehetséges, fantaszikus nőkkel, akik profik a saját területükön. De mi a helyzet veled? Vajon hány olyan téma van, amiről neked is érdemes lenne tudnod?

Lépj ki az algoritmusok fogságából és vedd a saját kezdebe a tudásod és az életed irányítását!

 
 

Szia!

Cseke-Kovács Zsófia vagyok.

39 éves vagyok,  2 kislány és a Zeka Styling alapítója, szín-és stílustanácsadó és 11 éve egy fantasztikus férfi felelsége.

4 év alatt több, mint ezer nő szekrényét és életét töltöttem meg színekkel. Háromezer fős facebook csoportjaimban pedig olyan közösségek alakultak, amik ritkaságszámba mennek a mai világban. Támogatjuk, felemeljük és bátorítjuk egymást. Ismeretlenül is ismerősen.

De mint neked is, nekem is 24 órából áll a napom. Dolgozom, rohanok egyik helyről a másikra, intézekedek, fejlesztem a vállalkozásom, igyekszem jó anyuka és dög feleség lenni. De örökké azt érzem, hogy nincs időm semmire. Legkevésbé magamra. Ülnek az éjjeliszekrényemen a megvett és soha el nem olvasott könyvek. 

Mindeközben a világ halad, nekem pedig fontos, hogy lépést tartsak vele.

 Arról álmodom, a saját tempómban feljődhessek és tanuljak,  profi körülmények között, egy támogató társaság tagjaként.

Ezért hoztam létre az Elég Jó Nőket.

Így született meg az Elég jó nők Tudásbázis és Közösség ötlete

Mi lenne, ha létrehoznánk egy olyan női tudásbázist, ahol elérhetően, érthetően, szórakoztatóan és valódi szakértőktől tudnánk tanulni egymástól. Ahol emberi hosszúságuak az anyagok. Nem sokkol le a feldolgozandó témák mennyisége. Ahol a szakértők is megközelíthetőek és emberiek. 

Szerettem volna egy olyan biztonságos közeget létrehozni a számunkra, ahol igazán önmagunk lehetünk. Nem egy olyan világot, ahol mindenki tökéletes és csak egy manír halom, hanem egyszerűen csak Elég Jó. 

 

Neked való Elég jó nők közössége, ha

Nincs AKI FELTEGYE A KORONÁD.

Érezzük, hogy többre vágyni, sikeresnek lenni magányos dolog is lehet. Mi lenne, ha lenne egy közösség melletted, nem csak a sikereknél, hanem végig az addig vezető úton? Ahol lehetsz boldog, elmesélheted sikereid, vagy pont, hogy hol akadtál el és segítségre szorulsz. Ahol önmagad lehetsz mindenféle filter nélkül.
Legyen egy biztosnságos helyed, ahol megigazítjuk a koronád!

Szeretnéd megosztani a gondolataid.

Az Elég Jó Nőket egy biztosnágos, trolloktól mentes övezetnek hoztuk létre, ahol bátran lehetsz önmagad és feltheted az éppen téged foglalkoztató kérdéseidet, gondolataidat. Minden oda nem illő tagtól meg fogunk válni, aki nem a közösségünk fejlődését segíti.

Csak csendes megfigyelő vagy.

Semmi baj nincs, ha nem te vagy a posztkirálynő minden hónapban. Akkor is szeretettel látunk, ha csak olvasni, inspirálódni szeretnél.

Egyedül érzed magad.

Néha mi is.
Ha szeretnél változatni az életeden és kiemelkedni a környezetedből, sokszor érezheted magad úgy, hogy nincs kivel beszélned a terveidről, a problémáidról. Néha ez olyan érzés, mintha mi lennénk rosszul összerakva és megyünk szembe a forgalommal... De mi lenne, ha építenénk magunknak egy külön autópályát, ahol együtt száguldozhatunk?

te is elég jó vagy.

Vagyis olyan mint mi.
Hiszünk abban, hogy minél sokszínűbb társaság gyűlik össze az Elég Jó Nőkben, annál többet tudunk adni egymásnak és annál messzebre tudunk jutni. Legyél anyuka, alkalmazott, vállalkozó vagy épp munkakereső, élj itthon vagy külföldön, szeretettel várunk!

Szeretnél változtatni, de sosem tökéletesek a körülmények.

Néha csak az első lépéseket megtenni a legnehezebb. Itt inspiráljuk egymást, hogy ne csak elkezd, hanem végig is vidd az álmaid!

Csatlakozz hozzánk most!

Ha már idegig eljutottál, akkor mi lenne, ha csatlakoznál hozzánk?

Miről szól az Elég Jó Nők?

1. tanulás

Milyen tananyagok várnak rád?

Körbejárjuk a női lét összes olyan fontos területet, amire nőként, anyukaként, vállakozóként érdemes fókuszt helyezned. Megkerestük neked az adott terület olyan hiteles szakértőit, akik érthetően, szórakoztatóan vezetnek végig a tanulási folyamaton úgy, hogy közben azt érzed, mintha egy asztalnál ülve egyszerűen csak  barátnőkkel beszélgetnétek. 

Ezek a videók, anyagok sehol máshol nem találhatóak meg, kifejezetten az Elég jó nőknek készülnek.

Minden hónapban két témát járunk körbe és ahhoz kapcsolódóan fogsz videókat, tananyagokat kapni.

Ízelítő a következő kategóriákból:

Öltözködés

Karrier

Lélek

Táplálkozás

Család

Pénzügyi tudatosság

Önbizalom

Öko

Női egyensúly

2. közösség

Fejlődni, változni, tanulni sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül. Létrehozunk egy olyan támogató, egymást segítő női közösséget, ahol bátran önmagad lehetsz. Ahol nem ciki kérdezni, jól vagy épp a gödör alján lenni.  Ahol inspirálhatjuk, támogathatjuk és segíthetjük egymást az úton. 

Hiszünk abban, hogy a támogató női közösségeknek hegyeket megmozgató ereje van. Az Elég Jó Nők pedig ilyen.

3. bónuszok/ workshopok

Minden hónapban lesz lehetőséged az aktuális szakértőkkel a témákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet megbeszélni, tisztázni egy online webinárium keretében. 

Ha pedig szeretnéd elmélyíteni a tudásod egy-két területen, az Elég Jó Nők szakértőinél lehetőséged lesz kedvezményes áron, nekünk,  Elég Jó Nős workshopokon tanulni.

4. Személyes találkozók

Jó néha 3 dimenzióban is találkozni egymással, nem csak egy profilképpel beszélgetni. Éppen ezért szeretnék 2 havonta találkozni egymással kötetlenül, mindenféle tematika nélkül. Csak leülni egymás mellé és beszélgteni. Megismerni egymást egy jó pohár bor, limonádé vagy egy finom vacsora mellett. 

5. Egyedi kedvezmények

Számos olyan magyar tervezőnél, segítő szakembernél, és a saját szakértőinktől kaphatsz kedvezményes ajánlatokat, ami csak nekünk, Elég Jó Nőknek él. Ezekkel élve akár már a havidíjad is megsórolhatod. 

Jövőkép, küldetés

Ez az ország, a környezetünk olyan lesz, amilyenné mi tesszük. Most. Mi alapozzuk meg a lányaink, a fiaink jövőjét. A változás, amit most elindítunk, hatással lesz nemcsak a mi, de még inkább az ő életükre. 

Összeállt egy olyan csapat, ami rendkívüli nőkből, szakemberekből áll és ugyanez a hit hajtja őket, mint minket, hogy szeretnének változásokat elérni. Szeretnék jobbá tenni a környezetünket. 

Most egy fantasztikus lehetőség van a kezedben. Ott lehetsz egy igazán nagy dolog első, kezdeti lépéseinél! A te közvetlen véleményed is formálhatja majd az Elég jó nők tematikáját, témáit, szakértőit, ha csatlakozol hozzánk.

Mit nyersz ezzel? Tagja lehetsz annak a csapatnak, akik a kemény magja lesznek ennek a közösségnek.

 

Az Elég Jó Nők célja, hogy felemeljen egy olyan tudatos, önmagát szerető és magára és a környezetére igényes női generációt akit már nem lehet figyelemen kívül hagyni. Akik már nem láthatatlanok. Van hangjuk. Véleményük. Vásárlóerejük. Tudnak és akarnak változást és döntéseket hozni.  

Az Elég Jó Nők mi vagyunk! 

Az Elég Jó Nők egy politikai szempontból független vállalkozás, aminek az alapelvei az egyenlőség, a pozitív kommunikáció, az egymás tisztelete és elfogadása és támogatása.

Minden, ami ezzel nem egyeztethető össze, az nem szellemisége és tartalma az Elég Jó Nők Tudásbázisának és Közösségének. 

 

Válassz előfizetést!

A csatlakozáshoz először is ki kell válaszd, hogy havi vagy éves előfizetést szeretnél.

Havi előfizetés

3990 Ft /hónap
  • ⚪ Havi 2 Szakértői tartalom
  • ⚪ Témánként legalább 4 tematikus videó
  • ⚪ Kéthavonta személyes találkozó az Elég Jó Nőkkel
  • ⚪ Extra kedvezmények csak Elég Jó Nők közösségének

Gyakori kérdések és válaszok

Az előfizetéshez ki kell töltened egy megrendelési űrlapot az adataiddal, majd az OTP Simple felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve minden hónapban automatikusan megterheljük a kártyádat a havi előfizetési díjjal. Az előfizetési díjról havonta számlát állítunk ki a számodra, amit a fiókodban tudsz majd elérni.

Az előfizetéskor hozzáférést kapsz a már meglévő anyagokhoz, amiket már el is kezdhetsz tanulmányozni, valamint minden hónapban kapsz 3 újabb anyagot. Továbbá csatlakozni tudsz az Elég jó nők közösségéhez, ahol új barátnőkre tehetsz szert. 

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk az info@elegjonok.hu e-mail címre, és segítünk.

Ha le szeretnéd mondani az Elég jó nők előfizetésed, akkor ehhez az info@elegjonok.hu e-mail címre kell nekünk írj egy e-mailt.

Az előfizetésed bármikor lemondható, a következő havi (vagy évi) tagdíj már nem fog levonódni a bankkártyádról.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges dolgokat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tud hozni az előfizetésedből.

A csatlakozásod után kapni fogsz egy emailt, amiben benne lesznek a bejelentkezéshez szükséges dolgok, valamint a Facebook csoportba invitáló link is.

A tagdíjat csak bankkártyával lehetséges kifizetni az OTP Simple biztonságos felületetén. A levonás teljesen automatikusan történik minden hónapban a csatlakozás időpontjától számítva, így neked ezzel semmi dolgod nem lesz, csak nyugodtan koncentrálhatsz az anyagokra!

Amennyiben nincs elegendő fedezet a kártyádon a rendszer a következő 14 napban, naponta egyszer megpróbálja levonni. Ha ez a 14. napon sem sikerül, akkor az előfizetésed automatikusan megszűnik, és ezzel a hozzáférésed is az anyagokhoz.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik a számla, amit a fiókodba belépve tudsz megnézni.

Feltehetőleg a későbbiekben növekedni fog a havidíj, viszont akik korábban előfizettek, azoknak maradni fog az az ár, amin csatlakoztak.

Természetesen, telefonról, laptopról és asztali számítógépről egyaránt elérhető a felület. Csak internet kapcsolat kell hozzá.

Csatlakozol hozzánk?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás