Színtanácsadás

...mert az élet túl rövid ahhoz,hogy rossz színeket hordj!

 • Érezted már azt, hogy eleged van a szürke, fekete, sötétkék és fehér ruháidból?
 • Esetleg pont ellenkezőleg, dőlnek ki a ruhák a szekrényedből, mégsem illik semmi semmihez?
 • Minden egyes látogatás a fordrásznál egy rémálom, mert nem tudod eldönteni, milyen színű haj állna jól igazán?
 • Vettél már olyan rúzst, amit otthon felkenve, alig ismertél magadra?
 • Régebbi fényképeket visszanézve rácsodálkoztál, hogy a kedvenc ruhád igazából milyen rosszul állt?
 • Szeretnél egy fenntartható, kombinálható, akár kapszula ruhatárat kialakítani magadnak?

A színtanácsadás egy hihetetlen megvilágosodás tud lenni. Hirtelen értelmet nyert az összes soha nem hordott ruhád, az évek alatt megromlott, soha nem használt rúzsod. Rájössz, hogy a barátnőd, akinek mindig irigyelted a stílusát, miért van úgy “egyben”.

A stílusos megjelenés tanulható. A színtanácsadás pedig az első lépcső, amit érdemes megtenned, ha szeretnéd még jobban érezni magadat bőrödben.

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

Megérkezel, beszélgetünk picit, iszunk egy kávét, teát és átbeszéljük, hogy mi miatt jöttél el hozzám. Aztán elmesélem neked a színelmélet alapjait, hogy értsd, hogy később mi-miért történik veled. Itt egy átfogó tudásanyagot kapsz tőlem, ami később is sokat fog segíteni, hogyha önállóan vágsz bele a gardróbod átalakításának vagy a vásárlásnak.
Mikor végeztünk az elmélettel, belecsapunk a gyakorlatba. Leülsz a tükör elé, amit hatalmas, nagy ablakok vesznek körül, ahonnan ömlik be a természetes fény. Letakarom a hajad és a ruhád, hogy ne vonják el a figyelmed az arcodról. Aztán pedig elkezdek különböző színeket mutatni az arcod közelében, mindeféle árnyalatban. Megnézzük, hogy hogyan állnak ugyanannak színnek a melegebb, hidegebb, lágyabb és élénkebb árnyalatai is.
Az arcod és a kendők pedig nem hazudnak, te is látni fogod, hogy melyik színben harmonikusabb, élénkebb és kipihentebb az arcod. Ugyanis a rossz színek sokfélék lehetnek. Egyszerűen csak elnyomnak, ha túl élénkek. Vagy pont túl kevesek, nem emelnek ki igazán. De látni fogod azt is, hogy bizonyos árnyalatoktól kemény, fáradt, halott lesz az arcod, bizonyos színekben pedig felragyodsz és éveket fiatalodsz.
Végigmegyünk az összes színen: a kékeken, a zöldeken, a pirosokon, a rózsaszíneken, a lilákon, a korallokon, a barnákon, a szürkéken, a sárgákon és megnézzük, hogy valóban jól áll-e a híres fekete…
A végén ott lesz a földön egy hatalmas kupac kendő, ami mind gyönyörű volt rajtad. Lenézve egy gyönyörű harmonikus, összangban lévő egységet fogsz látni. Ők lesznek a színeid. Ezekből megállípítjuk, hogy pontosan milyen színtípusba tartozol.
De nem állunk meg itt, megmutatom neked, hogy milyen rúzsok állnak igazán szépen rajtad. 3-4 árnyalaton keresztül kipróbálhatod a visszafogottabb színtől egészen a vadabb randi rúzsokig, az összes neked igazán jól álló árnyalatot. Mutatok neked színkombinációkat is, amelyek a rúzsokkal együtt igazán ki tudnak emelni téged, ám lehet, hogy magadtól sosem párosítottad volna össze őket.
A folyamat legvégén részletesen kitérünk a hajszínedre is. Ha nem megfelelő a jelenlegi árnyalata, akkor a Stúdiómban lévő 12 db paróka segítségével pontosan meg tudom mutatni neked, hogy milyen színt, sötétséget érdemes választanod.

De nézd csak meg, hogyan is néz ki egy ilyen tanácsadás nálam!

Ki vagyok én?

Szia! A nevem Cseke-Kovács Zsófia.

39 éves és két kislány anyukája vagyok. Nekem is voltak éveim, amikor simán elmentél volna mellettem az utcán, rám sem pillantva. Aztán az én életemet gyökeresen megváltoztatta egy ajándékba kapott stílustanácsadás és vásárlás. A mindennapjaim és a fogasaim megteltek színekkel, formákkal és pozitív visszajelzésekkel. Akkor éreztem először, hogy mekkora hatalma van annak, hogyha az ember ruhásszekrényében helyre kerülnek a dolgok.

Évek teltek el és azóta az akkori élmény a hivatásommá vált. Kezdetek óta a küldetésem, hogy átélhesd azt az érzést, hogy a tükörbe nézve elégedettséget és elfogadást érzel. Képes legyél elfogadni magad a tökéletlenségeiddel együtt és kihozni magadból a maximumot. Erőlödés nélkül, önazonosan.

Ahol már találkozhattál velem:

Mit ad hosszú távon egy színtanácsadás?

Viselni, megélni a saját színeinket, egy döntés. Kitörni a láthatatlanságból, a szürke embertömegből nagy lépés. Nem lehet kényszeríteni. Nem lehet siettetni. Mindenkinek a saját tempójában kell odaérni. De ha odaértél, egy új ember fog a tükörbe nézni.

Mit ad neked is, ha tisztában vagy a saját színtípusoddal?

Önbizalmat

Nincs jobb érzés, mikor mosologva tudsz a tükörbe nézni. Megélni azt, hogy egy rúzst, egy igazán jó színt viselve, képes vagy ragyogni még a legnezebb napodon is.

Önazonosságot

Megismerni Önmagunk egy játék. Önmagunk felvállalása, megismerése egy új kezdet. A színekkel, azok kombinálásával képes leszel kifejezni a hangulatod, az érzéseid.

Szabadságot

A színtanácsadás nem lekorlátoz, hanem felszabadít. Tudni fogod, hogy mi áll jól igazán. Nem arról szól, hogy mostantól, csak az ideális színeid hordhatod. Sokkal inkább, hogy tudni fogod, hogy mi áll jól igazán. Vagy egyszerűen csak tudsz egy döntést hozni, hogy nem érdekel, mert a szerelem daraboknak akkor is helye van a szekrényünkben, ha nem tökéletesek. Hisz nincs színrendőrség és gardrób kommandó. 🙂

Tudatosságot

Képes leszel reggel 5-10 perc alatt erőlködésmentesen jól kinézni. A saját színeidet használva egy olyan kombinálható gardróbot összeállítani, amelynek mindegyik eleme szín szempontjából kompatibilis lesz egymással. Nem leszek többé kihasználatlan, semmihez sem passzoló darabjaid. El tudod kerülni az olyan ruhák megvásárlását, amiket később sosem viseltél.

Készen állsz a változásra?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Zeka Styling Garanciák

Nincsen vesztenivalód

Bármilyen tanácsadásomat veszed igénybe és ha betartod az ott javasoltakat, akkor nem fordulhat elő az, hogy egy hónapig nem kapsz bókot a közvetlen környezetedtől.

Ha bekövetkezne ez a szörnyűség, akkor garantálom neked azt, hogy visszautalom a számládra az igénybe vett szolgáltatásod árát.

Nem maradsz egyedül

Teljesen normális, hogy a tanácsadáson a rengeteg rád zúduló információ után, otthon még merülnek fel kérdések benned.

Egyedülálló hangulatú zárt facebook csoportomban nem engedem el a kezed a tanácsadás után sem. Itt nem csak én segítek neked, hanem a már nálam járt ügyfeleim is melletted vannak a kezdeti nehézségeknél.

Odafigyelés és törődés

A Zeka Stylingnál biztos lehet abban, hogy bármilyen egyéni vagy workshop időpontra jelentkezel, ott megkapod a maximális odafigyelést és figyelmet. Nálunk olyan nem fordulhat elő, hogy az időből kifutva rád már nem kerül sor vagy kevesebb idő jut, mint másra.

Mit mondanak rólam?

Mit kapsz még a színtanácsadás mellé?

Plasztik színkártya

Kapsz egy plasztik színkártyát, mely a legjobb színeidet tartalmazza és könnyedén magaddal hordhatod a pénztárcádban.

Digitális színpaletta

Elküldök neked egy digitális színpalettát melyben közel 100 szín ad inspirációt és támpontot.

Pinterest outfit tábla

Kapsz egy direkt linket egy Pinterest táblához, ami olyan outfit inspirációkat tartalmaz, ami a színtípusodnak megfelelő.

Zeka Styling Pro tagság

Teljes értékű Zeka Styling Pro tag leszel, mely számos előnyt jelent. Kapsz egy kedvezmény kártyát, mely számos magyar tervezőnél jelent folyamatos kedvezményeket. Elővásárlási jogod van az összes általam tartott rendezvény, képzés jegyeire.

Részletes rúzslista

Elküldök neked egy részletes rúzslistát, amely olyan konkrét rúzsokat, smink termékeket fog tartalmazni, melyeket kockázat nélkül megvehetsz, mert garantáltan jól fognak állni.

Zeka facebook csoport

A Zeka Zárt Klub facebook csoportban lehetőség van a folyamatos szakmai segítségkérése vagy inspirálódásra, ahol nem csak én segítek neked, hanem a már bent lévő, végtelenül jófej és segítőkész régi ügyfelem is.

A személyes üzenetem Neked:

Videó lejátszása

Készen állsz a változásra?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Kérlek válassz az alábbi opciók közül!

Egyéni színtanácsadás

119 900 Ft
 • 3 óra
 •  

Egyéni színtanácsadás

& testalkatelemzés
179 900 Ft
 • 5 óra
 •  
Kedvenc

Páros színtanácsadás

179 900 Ft
 • 5 óra
 •  
Inkább egy szerettedet ajándékoznád meg?
Megnéznéd a leghamarabbi szabad időpontot?

Gyakran felmerülő kérdések

Sminkben is lehet színtanácsadást végezni?

Sajnos nem. A színtanácsadásnál nagyon fontos, hogy a tiszta, smink nélküli arcodon nézzük meg, hogy bizonyos színekre jobban vagy rosszabbul reagál a természetes bőrszíned. Ha bőrödre smink kerül, akkor az torzíthatja az eredményt és lehet, hogy nem az valódi színtípusod tudod meg. Fontos viszont tudnod, hogy érkezhetsz akár sminkben is és itt nálunk is le tudjuk sminklemosóval törölni, aztán később újra sminkelhetsz, ha nem szeretsz a smink nélkül távozni.

Szeretnék kozmetikai tetoválást csináltatni. Befolyásolhatja az új tetoválásom az elemzést?

Én a kozmetikai tetoválásokkal is várnék a tanácsadásig, Gyakran előfordul, hogy a színeit, az arca ragyogását látva sok nő dönt úgy az együtt töltött idő végére, hogy nincs is szüksége a tetoválásra ahhoz, hogy jobban érezze magát. 

Nyarlás után tudnék csak jönni, mikor extrán barna vagyok. Nem befolyásolja ez az elemzést?

Ha naptól és nem szolárimtól barnulsz, akkor nincs különbség a téli és a nyári bőrtónusod között. Persze, más a színed, de ugyanazok a színek állnak jól neked bármilyen évszakban nézzük meg. Tehát nincs jelentősége, hogy mikor jössz el hozzám.

RENDSZERESEN JÁROK SZOLÁRIUMBA. JELENTKEZHETEK SZÍNTANÁCSADÁSRA?

A rendszeresen szoláriumozott arcnak más a színe, mint a természetes bőrszíned. Ez nehezíti, extrém esetben akár lehetetlenné teheti a helyes színtípus meghatározását. Saját érdekedben javaslom, hogyha szeretnél színtanácsadásra jönni, akkor előtte minimum 3-4 hónapig ne járj szoláriumba. 

Kisbabám van. El tudom hozni magammal?

Egyéni tanácsadásra el tudod hozni a gyermeked is. IIlyenkor mindenképpen javaslom, hogy hozz magaddal még egy embert segítségként, aki a babával foglalkozik, amíg mi dolgozunk. Van piciknek szánt játék a Stúdióban, amit minden gyermek vendég után fertőtlenítünk. Szükség esetén meg is tudod etetni vagy tisztába tudod tenni a picit. 

Mégis, ha van lehetőséged, én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg egyedül jönni. Az együtt töltött időnk énidő a számodra. Ha itt a pici, akaratlanul is osztódik a figyelmed. Nem tudsz úgy figyelni, megtörik a dinamikája a folyamatnak. 

Új hajszínt szeretnék festetni a fodrászommal. Várjak a tanácsadásig, vagy vágjak bele?

A hajat minden esetben letakarjuk, tehát az semmiképpen nem befolyásolja az elemzést. De ha teheted, akkor halaszd az ilyen időpontodat a tanácsadás után, ugyanis könnyen lehet, hogy nem olyan színt javaslok, mint amit elsőre jónak gondoltál volna magadnak