Zeka Stúdió

...

Stúdióm kialakításakor az volt az álmom, hogy létrehozzak egy olyan teret a számodra, ami nemcsak a színtanácsadásokhoz  nyújt ideális környezetet a lenyűgöző fényviszonyokkal, hatalmas ablakokkal és modern környezettel, hanem  a teljes tanácsadás folyamatát is segítse.

Mindig is kiemelt figyelmet fordítottam nemcsak az elméletre, hanem a tanácsadás gyakorlati részére is. Ezt viszont nehezítette, hogy sokáig csak saját forrásból beszerzett ruhákkal volt lehetőség próbálni, melyeknek nem volt utánpótlása, mert régebbi, fast fashion vagy használt darabok voltak.

A Zeka Stúdió új koncepciója, hogy teret biztosítsak olyan különleges, egyedi vagy pont ellenkezőleg,  alapdarabokat gyártó magyar ékszer-, táska- és ruhatervezőknek, akik segítségével nemcsak egyedi termékekhez juthatsz hozzá, de egyszerűen és kombinálhatóan színesítheted a szekrényedet.

Így a tanácsadások közben próbált ruhákat később lehetőséged van megvásárolni a Zeka Stúdióban kiállító tervezőktől. Az már csak hab a tortán, hogy ehhez még egyedi Zeka- kedvezményt is kapsz tőlük. A tervezőket egytől egyig úgy választottam, hogy olyan termékek kerüljenek be a Stúdióba, amiket én is szívesen hordanék vagy hordom is, mert minőségben, designban vagy színvilágban egyediek és hosszú távon is értéket képviselnek.

A színtanácsadásokat és testalkatelemzéseket Budapesten, a Mester utcában tartom, előre egyeztetett időpontban – egyéni és workshop formában is.

Zeka Styling Stúdió

1095 Budapest, Mester u. 40-44. A lépcsőház III. Emelet 13. (13-as kapucsengő) A Bokréta utcában, a DM mellett van a lépcsőház bejárata

Akiknek a termékeit megtalálod nálam:

Andrea Mácsár ékszerek

A stílus, ami felvidít! Színes, vidám, stílusos, kézzel készült, egyedi design ékszerek az önbizalommal teli nőkért.

Birimagdi textile jewellery

A Birimagdi ékszerek karakteres, különleges darabok, melyek mellett nem lehet csak úgy észrevétlenül elmenni. Mivel minden egyes darab kézzel készül, nincs két teljesen egyforma.