Pillangó Program

Nem csak a testednek, a lelkednek is

Állsz a szülés utáni testedet nézve a tükör előtt és mintha egy vadidegen nézne vissza rád. A fejedben ott él az évekkel ezelőtti kép, a régi tested, de képtelen vagy visszaszerezni azt a magabiztos, önmagát szerető nőt, aki a gyerekek előtt voltál. Igen, az agyad tudja, hogy normális, hogy megváltozott a tested és mindent megteszel, hogy újra önmagad legyél, de azt érzed, hogy egy helyben toporogsz.

A szíved mélyén abban reménykedsz, hogy este bekopogtat a tündérkeresztanya és minden olyan lesz mint régen.

Rossz hírem van. Nem fog jönni. A tükör előtt pedig nincs más, csak Te és a tükörképed. No meg a keserű kritika, amivel magunkat szemléljük. Minek nekünk ellenség? Ott vagyunk mi magunknak.. Te pedig szépen lassan, szisztematikusan, akarva és akaratlan rombolod  még azt a pici, megmaradt önbizalmad is.

Nem veszed észre, csak azt, hogy lassan már csak feketében jársz, mert ugye az slankít (és olyan mint a láthatatlanná tevő köpeny).

Ha valaki megdicsér, csak nevetve legyintesz, hogy ugyan már… Ha pedig a szemközti építkezésen rád fütyülnek, szétnézel, hogy kinek szólt. Nem, neked biztos nem…

Megértem, hogy eleged van ebből az érzésből. Nem csak az taknyos orrokat törölgető, rémálmokat elkergető, műanyagmotort cipelő, játszótéren homokfagyit vacsorázó  Anyuka vagy… Büszkén szeretnél a tükörbe nézni. Ki akarod húzni magad. Megmutatni a párodnak, férjednek, de leginkább Önmagadnak, hogy benned van a Nő. Az igazi Nő. Ízig vérig! Az a fajta, aki ha bemegy egy étterembe, egy pillanatra megáll a levegő. Aki után megfordulnak a férfiak. Akinek jelenléte van. Sugároz. 

Mondok egy jó hírt. Ez a dolog tanulható. Előre szólok, hogy Önmagunk megismerése és elfogadása egy hosszú folyamat. Ráadásul a munka nagy részét nem tudom elvégezni helyetted. Nem megy gombnyomásra. Nincs egy kapcsoló, amit át tudok a hátadon billenteni és onnan minden rendben lesz. De tudok egy olyan módszert mutatni neked, aminek a segítségével elindulhatsz azon az úton, hogy újra megtaláld Önmagad.

Sőt, mondok jobbat. Én dögösebb Nő vagyok most, mint 10-15 évvel ezelőtt. Miért? Mert életemben először szeretem magam. Minden hibám ellenére. 39 évesen megtanultam értékelni azt amim van és elengedni azt, ami nincs. Az én két kislányom születésének is megvan az Áfa tartalma, ami nyomott hagyott a testemen. Van ami zavar? Hogy a viharba ne! Dolgozom azon, hogy még jobban nézzek ki. Naná! De van különbség az önmagunk elfogadása és a beletörődés, feladás között.

Ki vagyok én?

Szia! A nevem Cseke-Kovács Zsófia. 39 éves és két kislány anyukája vagyok. Nekem is voltak éveim, amikor simán elmentél volna mellettem az utcán, rám sem pillantva. Aztán az én életemet gyökeresen megváltoztatta egy ajándékba kapott stílustanácsadás és vásárlás. A mindennapjaim és a fogasaim megteltek színekkel, formákkal és pozitív visszajelzésekkel. Akkor éreztem először, hogy mekkora hatalma van annak, hogyha az ember ruhásszekrényében helyre kerülnek a dolgok.

Évek teltek el és azóta az akkori élmény a hivatásommá vált. Kezdetek óta a küldetésem, hogy átélhesd azt az érzést, hogy a tükörbe nézve elégedettséget és elfogadást érzel. Képes legyél elfogadni magad a tökéletlenségeiddel együtt és kihozni magadból a maximumot. Erőlödés nélkül, önazonosan.

Miért pont Pillangó Program?

Két oka is van.

Emlékszel a pillangóra, aki először bebábozódott, mielőtt kitárta a szárnyait és megmutatta Önmagát? Az a pillangó most is benned él és várja, hogy kiengedd. Engedd meg neki, hogy kiszakítsa azt a sok réteg félelmet, önmarcangolást és önbizalomhiányt, amit az évek során magad köré építettél. Adj esélyt arra, hogy elindulj azon az úton, aminek a végén büszkén tudsz a tükörbe nézni és nem elkapod a szemed, ha meglátod a tükörképed.

Tudod, mi a pillangó-effektus? Ezen elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában. Világunkban minden mindennel összefügg, minden cselekedetünk alapjában változtathatja meg a jövőt. Az, hogy Te, hogyan érzed magad a bőrödben, kihatással van a párkapcsolatodra, a mindennapjaidra, a családodra. Ha te jobban vagy, minden kicsit jobban alakul. Lépésről lépésre, csak azt veszed észre, hogy minden elkezd sínre kerülni. Mosolygósabb vagy. Nyitottabb. Barátságosabb… Minden nap egy picit jobb. Egy új fejezet. Egy új esély. Az önbizalom pedig erőt ad. Magabiztosságot. Lehetőségeket. Ami pedig kihat az egész életedre.

Miről szól a Pillangó Program?

A tanácsadás végére segítek megtalálni Önmagad a színek és fazonok világában. A tükörbe nézve ne elkapd a tekinteted, hanem mosolyogj és megszeresd amit látsz.

Az együtt töltött négy óra alatt végigmegyünk az alapokon. 100 színkendő segítségével együtt megnézzük, hogy pontosan milyen színtípusba tartozol. Segítek neked, hogy kapj egy olyan stabil fegyvertárat a színek által, hogy elkezdj kinyílni és megszabadulni a fekete, szürke és sötétkék láthatatlanná tévő köpenyeidtől.Letakarom a hajad és a ruhád, hogy ne zavarjon minket semmilyen külső tényező. Megmutatom Neked, hogy milyen színek állnak jól valójában! Átbeszéljük a hajszíned és javaslatot teszek neked arra is, hogy milyen színekből érdemes összeállítani a sminkpalettád. Mire végzünk, rá fogsz jönni, hogy miért nem hordtad a meglévő ruhatárad minimum 50%-át. A végén kapsz egy nyomtatott színpalettát tőlem, aminek a segítségével később önállóan is magabiztosan tudsz majd vásárolni.

Ha ezzel készen vagyunk, nem úszod meg, újra beállítalak a tükör elé. Megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol. Ha nincs szerencséd, elmondom, hogy miért nem abba, amit eddig gondoltál magadról. Lépésről-lépésre végigbeszéljük, hogy mi áll jól. Mire figyelj. Mire helyezd a hangsúlyt. Milyen fazonú ruhát, szoknyát, felsőt vagy nadrágot válassz. De én nem csak egy asztal mögött ülve magyarázok. Ott állok melletted és segítek. Ruhákat próbálunk. Megnézzük, hogy milyen a helyes melltartó méreted. Hogyan válassz ezentúl helyes fazont? Megmutatom, hogy mire figyelj, mikor egyedül mész el vásárolni. Újraprogramozzuk, finomhangoljuk a meglévő öltözködési szokásaidat.

Megmutatom neked, hogy hogyan emeld ki magadon, ami szép.
Ne pedig elfedd, amit nem szeretsz!

 A végén leülünk és megmutatom neked, hogy hogyan tudod lépésről-lépésre újraépíteni az elveszített önbizalmad. Tanítok neked technikákat arra, hogyan tudod átállítani a fejedben a rosszul futó programokat. Kapsz egy olyan mentőövet, aminek a segítségével sikerülhet megszabadulnod a benned összegyűlt, a testeddel kapcsolatos negatív beidegződésektől.

Úgy érzed, hogy kész vagy arra, hogy új fejezetet nyiss, és változtatni szeretnél?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Mit mondanak rólam?

Mikor ajánlom neked ezt a programot?

Mit adhat neked a program?

Önbizalmat

Nincs jobb érzés, mikor mosologva tudsz a tükörbe nézni. Megélni azt, hogy egy rúzst, egy igazán jó színt viselve, képes vagy ragyogni még a legnezebb napodon is.

Önazonosságot

Megismerni Önmagunk egy játék. Önmagunk felvállalása, megismerése egy új kezdet. A színekkel, azok kombinálásával képes leszel kifejezni a hangulatod, az érzéseid.

Szabadságot

A színtanácsadás nem lekorlátoz, hanem felszabadít. Tudni fogod, hogy mi áll jól igazán. Nem arról szól, hogy mostantól, csak az ideális színeid hordhatod. Sokkal inkább, hogy tudni fogod, hogy mi áll jól igazán. Vagy egyszerűen csak tudsz egy döntést hozni, hogy nem érdekel, mert a szerelem daraboknak akkor is helye van a szekrényünkben, ha nem tökéletesek. Hisz nincs színrendőrség és gardrób kommandó. 🙂

Tudatosságot

Képes leszel reggel 5-10 perc alatt erőlködésmentesen jól kinézni. A saját színeidet használva egy olyan kombinálható gardróbot összeállítani, amelynek mindegyik eleme szín szempontjából kompatibilis lesz egymással. Nem leszek többé kihasználatlan, semmihez sem passzoló darabjaid. El tudod kerülni az olyan ruhák megvásárlását, amiket később sosem viseltél.

Zeka Styling Garancia

Nincsen vesztenivalód

Bármilyen tanácsadásomat veszed igénybe és ha betartod az ott javasoltakat, akkor nem fordulhat elő az, hogy egy hónapig nem kapsz bókot a közvetlen környezetedtől.

Ha bekövetkezne ez a szörnyűség, akkor garantálom neked azt, hogy visszautalom a számládra az igénybe vett szolgáltatásod árát.

Nem maradsz egyedül

Teljesen normális, hogy a tanácsadáson a rengeteg rád zúduló információ után, otthon még merülnek fel kérdések benned.

Egyedülálló hangulatú zárt facebook csoportomban nem engedem el a kezed a tanácsadás után sem. Itt nem csak én segítek neked, hanem a már nálam járt ügyfeleim is melletted vannak a kezdeti nehézségeknél.

Odafigyelés és törődés

A Zeka Stylingnál biztos lehet abban, hogy bármilyen egyéni vagy workshop időpontra jelentkezel, ott megkapod a maximális odafigyelést és figyelmet. Nálunk olyan nem fordulhat elő, hogy az időből kifutva rád már nem kerül sor vagy kevesebb idő jut, mint másra.

A személyes üzenetem Neked:

Videó lejátszása

Úgy érzed, hogy kész vagy arra, hogy új fejezetet nyiss, és változtatni szeretnél?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Kérlek válassz az alábbi opciók közül!

Egyéni szín és testalkatelemzés

189 900 Ft
  • 5 óra
  •  

Pillangó Program

219 900 Ft
  • 6 óra
  •  
Kedvenc

Páros Pillangó Program

359 900 Ft
  • 8 óra
  •  
Inkább egy szerettedet ajándékoznád meg?
Megnéznéd a leghamarabbi szabad időpontot?

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

Gyakran felmerülő kérdések

Miben más a Pillangó program, mint a színtanácsadás és testalkatelemzés?

A Pillangó program esetén bővebben foglalkozunk Önmagunk elfogadásának lelki hátterével is, ezekre a sima szín és testalkatelmzés tanácsadás folyamán nem térünk ki. De a Pillangó program folyamán is ugyanolyan fontos szerepet kap a színtanácsadás és a testalkatelemzés is. Tehát ha egyszerűen szeretném megfogalmazni neked, ez egy kibővített szín és testalkatelemzés. 

PAJZSMIRIGY/IR/ CUKORBETEGSÉG MIATT MEGVÁLTOZOTT A TESTALKATOM. TUDSZ ilyenkor is SEGÍTENI?

Abban az esetben hormonális alapon híztál az utóbbi időben, akkor is van segítség. Meg tudjuk nézni, hogy az aktuális testalkatodat hogyan tudod a legelőnyösebben öltöztetni. Később pedig, ha sikerült rendezni a problémát és visszanyered a korábbi alakod, egy rövidebb konzultáció keretében újra át tudjuk beszélni, hogy mit érdemes változtatnod a korábban megbeszélteken.

KISBABÁM VAN. EL TUDOM HOZNI MAGAMMAL?

Egyéni tanácsadásra el tudod hozni a gyermeked is. IIlyenkor mindenképpen javaslom, hogy hozz magaddal még egy embert segítségként, aki a babával foglalkozik, amíg mi dolgozunk. Van piciknek szánt játék a Stúdióban, amit minden gyermek vendég után fertőtlenítünk. Szükség esetén meg is tudod etetni vagy tisztába tudod tenni a picit. 

Mégis, ha van lehetőséged, én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg egyedül jönni. Az együtt töltött időnk énidő a számodra. Ha itt a pici, akaratlanul is osztódik a figyelmed. Nem tudsz úgy figyelni, megtörik a dinamikája a folyamatnak. 

48-AS MÉRET FÖLÖTT VAGYOK. ÍGY IS JÖHETEK TESTALKATELEMZÉSRE HOZZÁD?

Természtesen! Kérlek ilyen esetben a válasz leveledben jelezd a méreted és megbeszéljük, hogy milyen ruhákat hozz el a saját ruhatáradból, hogy tudjunk még részletesebben finomhangolni a folyamatot.

De tudnod kell, hogy a Stúdió ruhatára folyamatosan bővül és akalul. Célom, hogy mindenféle méret megtalálható legyen a próbaruhák között.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás