Színtanácsadás és testalkatelemzés workshop

...csupa fantasztikus nővel!

Szeretnél egy egész napos, igazi nőies programban részt venni?

Kiváncsi vagy, hogy hogyan működik a Zeka Styling és a színtanácsadás boszorkánykonyhája nem csak rajtad, hanem másokon is?

Esetleg elhoznád a barátnőidet is?

Miről szól a színtanácsadás?

Mindenkinél egyedileg megnézzük, hogy milyen színek állnak számára a legjobban. Ehhez le kell takarnom majd a ruhádat és a hajadat is, hogy minden zavaró körülményt kiiktassunk és csak az arcodra tudjunk koncentrálni. Megnézünk, hogy milyen színben ragyogsz. Végigmegyünk az összes színen, de nem csak mutatóban. Alaposan megnézzük a tökéletes, a közepes és a rettenetesen borzalmas árnyalatokat is. Miért? Mert így fogod később is látni, hogy milyen az igazán jó szín és milyen a közepes. A rettenetesekhez pedig már oda sem fogsz menni…A végén ott lesz egy nagy kupac kendő, csak a te színeiddel: Csupa lehetőség és varázslat.
Ezután megmutatom neked, hogy milyen rúzsok állnak igazán szépen rajtad. 3-4 árnyalaton keresztül kipróbálhatod a visszafogottabb színtől egészen a vadabb randi rúzsokig, az összes neked igazán jól álló árnyalatot. Mutatok neked színkombinációkat is, amelyek a rúzsokkal együtt igazán ki tudnak emelni téged, ám lehet, hogy magadtól sosem párosítottad volna össze őket.
A pontos színtípusod beazonosítása után, leveszem a hajadról a kendőt és megnézzük, hogy a meglévő hajszíned megfelelő-e vagy sem. (Ha teheted, akkor hajfestést a tanácsadás utánra szervezz, ne előtte.) Ha nem megfelelő a jelenlegi árnyalata, akkor a Stúdiómban lévő 12 db paróka segítségével pontosan meg tudom mutatni neked, hogy milyen színt, sötétséget érdemes választanod.

Miről szól a testalkatelemzés?

Végigvesszük a vonalak, ívek, fókuszpontok szerepét egy öltözékben. Megmutatom nektek a testalkattípusok közötti különbségeket. Aztán jön a gyakorlat: mindenkit egyénileg is megnézünk. De nem csak ránézésre, hanem alaposan a tükör előtt állva is (nem centizek, ne izgulj).
Először mindig megmutatom a helyes melltartó méreted. Mekkora kosarat, körméretet kellene hordanod. Meg is tudod próbálni az új paraméterekkel rendelkező darabot. Látni fogod, hogy ég és föld lesz a különbség. Pedig még nem csináltunk igazából semmit, csak melltartót cseréltél.
Különféle, a testalkatodnak megfelelő fazonú ruhát mutatok neked. Többet is. Szoknyát, egyberuhát, nadrágot. Megnézzük, hogy miért működnek rajtad, mire figyelj. Pontosan milyenek az arányaid. Mit érdemes kiemelned, miről érdemes elterelned a figyelmet.
Átbeszéljük az alkatodhoz, lábformádhoz illeszkedő szoknyahosszt, hogy legközelebb ne vegyél meg olyan darabot, amiben nem érzed magad komfortosan.
Kitérek azokra a kivágásokra és új hosszakra, amiket érdemes előnyben részesítened.

De nézd csak meg, hogyan is néz ki egy tanácsadás nálam!

Ki vagyok én?

Szia! A nevem Cseke-Kovács Zsófia, két kislány anyukája. Voltak éveim, amikor simán elmentél volna mellettem az utcán, rám sem pillantva. Aztán az én életemet gyökeresen megváltoztatta egy ajándékba kapott stílustanácsadás és vásárlás. A mindennapjaim és a fogasaim megteltek színekkel, formákkal és pozitív visszajelzésekkel. Akkor éreztem először, hogy mekkora hatalma van annak, hogyha az ember ruhásszekrényében helyre kerülnek a dolgok.

Ahol már találkozhattál velem:

Mi a Színtanácsadás és testalkatelemzés workshop előnye?

Mi az, ami miatt érdemes eljönnöd?

Tudod mi a színtanácsadás és testalkatelemzés workshop legnagyobb varázsa?

Megérkezel egy vadidegenekkel teli  helyre és ahogy telik az idő szépen lassan kibontakozik az, amiért jöttél. Megkapod a válaszokat a kérdéseidre.  Sokszor a kimondatlanokra is. A végén máshogy fogod látni magad. A környezeted.  

Ahogy ott beszélgettek, lassan úgy érzded, hogy nem 3-4 vadidegen nő között ülsz, hanem mintha ezer éve ismetél volna minket. Nincs feszengés, rossz hangulat.

Fantasztikus a nap folyamán látni, hogy hogyan alakul át mindenki, bújuk ki a csigaházából és fedezi fel nőiességét. Ez az az élmény, ami az egyéni tanácsadásból hiányzik, ahogy a női energiák összeadódnak és felemelitek egymást. Olyan mintha a végére  más nőként mennél kifelé, mint aki reggel bejött a Stúdióba.

Mikor nem ajánlom neked a workshopot?

  • Ha nagyon félénk, szégyenlős személyiség vagy, akkor zavarhat, hogy a többiek is ott vannak és megfigyelik az elemzésed.
  • Egy ilyen workshopon nehezebb mélyebbre menni a lelki problémákkal, testképzavarokkal kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy fontos lenne egy lelki háttérre kiterjedő konzultáció, válaszd inkább a Pillangó-programot.
  • Míg mások elemzése tart, rajtad múlik, hogy mivel töltöd az időt. Igyekszem minden részt élvezetessé és mások számára is érdekessé tenni, de ez lehet számodra holtidő is, ha nem köt le a többiek tanácsadása. Ha szeretnéd, hogy fókuszáltan csak rád figyeljek, akkor válaszd inkább az egyéni tanácsadást.

• Ha nagyon félénk, szégyenlős személyiség vagy, akkor zavarhat, hogy a többiek is ott vannak és megfigyelik az elemzésed.

• Egy ilyen workshopon nehezebb mélyebbre menni a lelki problémákkal, testképzavarokkal kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy fontos lenne egy lelki háttérre kiterjedő konzultáció, válaszd inkább a Pillangó-programot.

• Míg mások elemzése tart, rajtad múlik, hogy mivel töltöd az időt. Igyekszem minden részt élvezetessé és mások számára is érdekessé tenni, de ez lehet számodra holtidő is, ha nem köt le a többiek tanácsadása. Ha szeretnéd, hogy fókuszáltan csak rád figyeljek, akkor válaszd inkább az egyéni tanácsadást.

Készen állsz a változásra?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Mit mondanak rólam?

Mit kapsz még a színtanácsadás mellé?

Plasztik színkártya

Kapsz egy plasztik színkártyát, mely a legjobb színeidet tartalmazza és könnyedén magaddal hordhatod a pénztárcádban.

Digitális színpaletta

Elküldök neked egy digitális színpalettát melyben közel 100 szín ad inspirációt és támpontot.

Pinterest outfit tábla

Kapsz egy direkt linket egy Pinterest táblához, ami olyan outfit inspirációkat tartalmaz, ami a színtípusodnak megfelelő.

Zeka Styling Pro tagság

Teljes értékű Zeka Styling Pro tag leszel, mely számos előnyt jelent. Kapsz egy kedvezmény kártyát, mely számos magyar tervezőnél jelent folyamatos kedvezményeket. Elővásárlási jogod van az összes általam tartott rendezvény, képzés jegyeire.

Részletes rúzslista

Elküldök neked egy részletes rúzslistát, amely olyan konkrét rúzsokat, smink termékeket fog tartalmazni, melyeket kockázat nélkül megvehetsz, mert garantáltan jól fognak állni.

Zeka Facebook csoport

A Zeka Zárt Klub facebook csoportban lehetőség van a folyamatos szakmai segítségkérése vagy inspirálódásra, ahol nem csak én segítek neked, hanem a már bent lévő, végtelenül jófej és segítőkész régi ügyfelem is.

Zeka Styling Garanciák

Nincsen vesztenivalód

Ígéretet teszek neked arra, hogy bármilyen tanácsadásomat veszed igénybe és ha betartod az ott javasoltakat, akkor nem fordulhat elő az, hogy egy hónapig nem kapsz bókot a közvetlen környezetedtől.

Ha bekövetkezne ez a szörnyűség, akkor garantálom neked azt, hogy visszautalom a számládra az igénybe vett szolgáltatásod árát.

Nem maradsz egyedül a kérdéseiddel

Teljesen normális, hogy a tanácsadáson a rengeteg rád zúduló információ után, otthon még merülnek fel kérdések benned.

Egyedülálló hangulatú zárt facebook csoportomban nem engedem el a kezed a tanácsadás után sem. Itt nem csak én segítek neked, hanem a már nálam járt ügyfeleim is melletted vannak a kezdeti nehézségeknél.

Garantáltan elég idő jut rád

A Zeka Stylingnál biztos lehet abban, hogy bármilyen workshop időpontra jelentkezel, ott megkapod a maximális odafigyelést és figyelmet. Nálam olyan nem fordulhat elő, hogy kifutunk az időből és rád már nem kerül sor vagy kevesebb idő jut rád, mint a többiekre.

A személyes üzenetem Neked:

Videó lejátszása

Készen állsz a változásra?

A stílusos öltözködés tanulható.  Közösen meg tudjuk tenni az első lépést, hogy kilépj a szürkeségből és megtaláld Önmagad. Hogy a fekete, szürke, sötétkék elbújós ruhatáradból egy olyat alakíts ki, ami valóban téged tükröz. Az élethelyzeted, a céljaid, a személyiséged.

Válaszd ki a számodra ideális hétköznapi időpontot:

Workshop hétköznap

109 900 Ft/ fő
  • Maximum létszám: 3 fő
  • 8-9 óra
  •  

A lenti űrlap kitöltésével tudsz a workshopra regisztrálni!

Gyakran felmerülő kérdések

Biztosan elengedő idő jut rám?

A Zeka Styling workshopokat maximum 3-4 fős létszámmal szervezem. Ez egy teljesen tudatos döntés a részemről, ennek a létszámnak a tripláját is meg tudnám tölteni időpontonként, de számomra nagyon fontos, hogy mindenkire elegendő idő és figyelem jusson. Ebből nem engedek. Ez nem egy stílustanácsadó futószalag. Garantálom, hogy nem fogod úgy érezni, hogy csak egy vagy a sok közül. Az időtartamot úgy szoktam meghatározni, hogy biztosan mindenkire elég idő jusson.

ÚJ HAJSZÍNT SZERETNÉK FESTETNI A FODRÁSZOMMAL. VÁRJAK A TANÁCSADÁSIG, VAGY VÁGJAK BELE?

A hajat minden esetben letakarjuk, tehát az semmiképpen nem befolyásolja az elemzést. De ha teheted, akkor halaszd az ilyen időpontodat a tanácsadás után, ugyanis könnyen lehet, hogy nem olyan színt javaslok, mint amit elsőre jónak gondoltál volna magadnak. A Stúdióban számos paróka segíti, hogy finomhangoljuk a színválasztást.

KISBABÁM VAN. EL TUDOM HOZNI MAGAMMAL?

Sajnos workshop esetében nem lehetésges, hogy gyermekedet is elhozd. Ez egy olyan program, ahol rajtad kívül mások is vannak, az ő énidejüket is tisztelnünk kell azzal, hogy nem vonja el egy pici a figyelmet.

Ha szeretnél eljönni, de nem tudod megoldani a gyermekfelügyeletet, akkor javaslom, hogy válaszd inkább az egyéni tanácsadást. Ott van lehetőség arra, hogy a babáddal együtt érkezz és akár hozhatsz magaddal egy kísérőt is, aki vele foglalkozik, míg én veled.

Szeretnék KOZMETIKAI TETOVÁLÁST CSINÁLTATNI. BEFOLYÁSOLHATJA Az új TETOVÁLÁSOM AZ ELEMZÉST?

Én a kozmetikai tetoválásokkal is várnék a tanácsadásig, 

Ha nem sikerül jól eltalálni a tetoválás színét, az nagyban nehezítheti a tanácsadás folyamatát. De gyakran előfordul, hogy a színeit, az arca ragyogását látva sok nő dönt úgy az együtt töltött idő végére, hogy nincs is szüksége a tetoválásra ahhoz, hogy jobban érezze magát. 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás