Színtanácsadás fénykép alapján

Jól hangzik ugye? Elküldesz nekem egy fényképet és ki sem kell lépned az ajtón a színtanácsadáshoz. Kapsz egy kész elemzést, színpalettát és javaslatot arra, hogy milyen színtípus vagy.

Ez sajnos nem így működik. A valódi színtanácsadás nem erről szól.

Mi a színtanácsadás lényege
?

A személyes találkozóra azért van szükség, mert a színtanácsadás lényege nem csak az, hogy a végén megtudd, pontosan milyen színek állnak jól, hanem az, hogy a saját szemeddel lásd az arcod változását egy rossz és jó szín között. Hogy valóban értsd, és észrevedd a különbséget a színek különböző árnyalatai, mélysége és telítettsége között. Ez pedig hiányozni fog, ha nem ülsz ott személyesen a tükör előtt és nem látod magad a színkendőzés közben.

Sok embernek szüksége van arra is, hogy a korábban hordott, neki igazából nem előnyös, színeket lássa összehasonlítva a számára előnyös színekkel. Mert mondhatom én neked, hogy például nem áll jól a mustár sárga, a korall vagy a kedvenc teve barna ballonkabátod, nem fogod elhinni. Hisz mindenki mennyire megdicsért benne. Pedig attól még lehet, hogy nem jó. Látnod kell, hogy melyik színtől ragyog fel az arcod

Mi a baj a fényképről történő elemzéssel?

Röviden összefoglalva maga a fénykép:

  • a vaku
  • a fények
  • a szoba sötétsége
  • a retusálás
  • a képernyő beállítások közötti különbségek
  • az általad a képen viselt smink

Ezek a tényezők mind azt eredményezhetik, hogy a végén helytelen végeredményt kapsz.

Egyedül csak egy kép alapján nem lehet biztosan megmondani a színtípusodat. Tippelgetni, ötletelni lehet.  Véleményt is kérhetsz. Biztosat mondani nem. Előfordul még személyes tanácsadásnál is, hogy hezitál az ember a színtípus meghatározásánál, míg végig nem megyünk az összes színen. Nem mindenki egyszerű eset, legtöbbször valóban szükség van a kendőkre a pontos típus meghatározáshoz.

Messze élek és nem tudok elmenni hozzád, ezért gondolkozom az online konzultációban. 

A színtanácsadás egy egész életen át elkísérhet. Az általam megállapított színtípusod nem változik az idő múltával, őszüléssel sem. Nagy szavak, de ez tényleg egy életre szóló befektetés. Én inkább biztosra mennék a helyedben.

A személyes konzultáció drága, nem engedhetem meg magamnak.

Az emberek többsége azért szeretne színtanácsadáson rész venni, mert bizonytalan abban, hogy a megfelelő színeket viseli. A legtöbb személyes találkozó vége azt eredményezi, hogy drasztikusan változtatnak az ügyfeleim az addig hordott színeiken. Ez nem csak a ruhákat jelentheti, hanem az általuk korábban használt smink termékeket és hajfestéket is. Ez egy nagy lépés. Sokszor nem is kis összeg, ha az egész ruhatár váltásról van szó. De valóban kiadnál egy ekkora összeget, ha nem teljesen biztos a végeredmény? Gondolj bele, hogy egy jobb farmer többe kerül már, mint egy általam tartott tanácsadás.

Ha szeretnéd te is megtapasztalni egy színtanácsadás élményét és pontosan megtudni, mely színtípusba tartozol, egyeztessünk időpontot, hogy személyesen is találkozhassunk!

[maxbutton id=”2″ url=”https://zekastyling.hu/idopontkeres/” text=”Kérj időpontot!” ]

 

Megosztás